IT'S ALL ABOUTE ELLE | evelinaovstegaard

evelinaovstegaard

Annons

IT’S ALL ABOUTE ELLE

2011-07-17 16.26.14

2011-07-17 16.33.21

2011-07-17 16.32.02

Lite bilder ifrån senaste nrt. ELLE, Inspiration säger jag bara!

 


HI! 

Jag bloggade inte igår p.g.a att jag åkte till Lysekil med min pappa & hans sambo tidigt på morgonen & hade ej med mig min mobil! På väg dit åkte vi till en Coop Forum någonstans & jag köpte den underbara ELLE & COSMOPOLITAN! Lusläste båda tidningarna & kan ju inte klaga precis! Denna hösten kommer bli otrolig! Färgglad, djurisk & lite inslag av 60-talet! En sak som jag nu vet att jag ska göra (eller vill iaf!) är att börja prenumerera på både ELLE & CP! 

Någon tidning som man har missat & borde ta en titt på kanske? Tips! 

Dagen igår var iaf väldigt härlig! Det var fint väder så la mig & sola någon timma, fick nog lite färg (hoppas jag!) Senare på dagen hade några småpojkar ,som var där med några bekanta, plockat musslor som käre far la i vatten med en gång & sedan tillagade med massor av goda ingredienser! Riktigt goda faktiskt! Till & med små små ungarna stod & mölade i sig musslor! 

Det bästa var nog sent sent på kvällen då vi (jag, pappa & några andra av de andra papporna & killarna) gick ut på klipporna vid havet & fiskade! Fick tyvärr inget men det var otroligt härligt & avkopplande! 

& NU är jag hemma! 🙂 

Kram/ e

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats